ElHrezova.com - praktický a jednoduchý webový blog

ElHrezova.com - praktický a jednoduchý webový blog

Profesionální webovky od JuicyFolia nemusí sloužit jen k tvorbě portfolií nebo internetových obchůdků. Stejně prakticky a jednoduše si se svým profesionálním webem můžete připravit třeba i celostránkový blog z vašeho života, práce či zájmů.

Právě takový blog si u nás založila i nutriční specialistka Eliška Hrežová, a to bez jakýchkoliv složitých změn nebo přenastavování oproti běžnému portfoliu. Pouze si v administraci svého webu založila několik skrytých galerií, do kterých postupně nahrává obrázky ke svým článkům, a pak už se zaměřila jen na samotnou funkci blogu, kterou podporuje většina designů JuicyFolia.

Eliška navíc využívá i jednotlivé dílčí funkce naší blogové administrace, které pomohou její články mimo jiné i znatelně vyzdvihnout v internetových vyhledávačích. Ke každému svému příspěvku si tak může nahrát úvodní obrázek, krátký popisek, pár klíčových slov a také jeden či více tagů, které její články tematicky rozdělují.

ElHrezova.com

Právě tyto tagy jsou pak dostupné i ze samotného menu Eliščina webu, což jejím návštěvníkům umožňuje snadno se dostat právě k těm článkům, které je nejvíc zajímají, ať už se jedná o téma zdravé výživy, cestování nebo jejích osobních poznámek.

Samozřejmostí je pak i jednoduchý a přehledný design a čistá typografie, díky čemuž se na Eliščině blogu nikdo neztratí a každý článek se čte jak nejpohodlněji to jde. Na konci každého příspěvku pak navíc najdete i odkazy na článek předchozí a následující, což umožňuje pohodlné a plynulé pročítání bez nutnosti vracet se na samotný přehled blogu.

Váš vlastní webový blog lze ale doplnit ještě o spoustu dalších vylepšení, jakými jsou třeba uživatelské komentáře nebo vkládání videí a dalších prvků. Více o možnostech správy vašeho obsahu v administraci JuicyFolia si pak můžete přečíst v našem vlastním pomocném blogu.