Založte si portfolio s vlastním obchodem

Založte si portfolio s vlastním obchodem

Trochu jiný přístup

Možná už jste si taky všimli, že téměř všechny e-shopy dnes vypadají prakticky stejně. Důležitější než produkt samotný u nich totiž často bývá strojový výčet jeho vlastností nebo nezměrná nabídka nejrůznějších variant.

Jelikož je ale JuicyFolio uzpůsobeno pro kreativní profesionály, kteří by svůj e-shop mohli používat k prodeji vlastních výrobků, rozhodli jsme se na to jít trochu jinou, kreativnější a přirozenější cestou.

Jak to funguje?

Než abychom pro vytváření internetových obchůdků vymýšleli nějaké nové funkce, radši jsme se drželi toho, co na JuicyFoliu funguje už od začátku: jednoduchých a přehledných galerií s důrazem na velké obrázkové náhledy. Díky tomu tak ve své administraci můžete z klasického obrázku během pár kliknutí udělat produkt a vložit do něj veškeré informace, které potřebujete - a to včetně ceny, dostupnosti nebo možnosti dodání.

Ve vašem adminu si tak můžete buďto vytvořit galerii se sérií obrázků, z nichž každý bude představovat samostatný produkt, anebo v ní mít produkt pouze jeden, který ale zároveň může být doplněn jeho dalšími náhledovými obrázky, videi či jinými multimediálními prvky.

V dalším nastavení pak lze jednoduše vytvářet i různé produktové sety - pokud chcete určité zboží prodávat třeba v jiných variantách (například ilustrace jiných velikostí nebo trička jiných barev). Dále zde můžete spravovat obsah automatickýcm mailů posílaných v rámci změn stavu objednávky a samozřejmě mít i čistý přehled o objed­návkách samotných.

Vždycky něco navíc

Rozhraní našeho e-shopu jsme se však nesnažili zjednodušit a zefektivnit jen po stránce prezentování produktů. Záležet jsme si totiž dali i na co nejpraktičtější možnosti prodávání, které je pohodlné pro vás i pro vaše zákazníky.

Kreativní obchůdek s nabídkou vašich výtvorů

Pro co nejjednodušší práci s obchodem je součástí našeho systému i platební brána pro přijímání plateb PayPal, problém ale samozřejmě není ani platba převodem, na dobírku nebo při převzetí. A jelikož moc nemusíme skryté poplatky (jako ostatně asi nikdo), můžete u nás přijímat on-line platební karty bez poplatků, pouze za procenta z transakce.

Základem námi nabízeného internetového obchůdku je ale pořád to, co jsme psali už na začátku: kreativita. S provozováním e-shopů máme mnohaleté zkušenosti a proto se určitě nemusíte bát, že by vaše výtvory byly ve špatných rukách. Zároveň se ale rádi přizpůsobíme vašim požadavkům a potřebám, aby váš e-shop odpovídal právě té vaší kreativní vizi.

Chtěli byste si na JuicyFoliu vytvořit váš vlastní internetový obchůdek? Stačí si jen zvolit šablonu a pustit se do toho.