Vlesiva.cz – portfolio dýchající přírodní krásou

Vlesiva.cz – portfolio dýchající přírodní krásou

Iva je taková víla kopců, luk a strání z Vysočiny. Věnuje se přírodě, bylinkám a menším i větším zvířatům a živo­čichům, kteří v přírodě žijí, a hlavně tomu, jak existenci člověka a přírody uvést zpátky do souladu. Původně stu­dovala ekologii, pak se ale se stejnou vášní rozhodla radši podnikat.

Kromě toho, že je Iva víla, je taky fotografka a malířka. A protože potřebuje prezentovat svou práci, rozhodla se Iva využít rozšířených služeb JuicyFolia o Nastavení+ a konfiguraci webu na míru.

Minimalistický web s přírodním nádechem

Nejdříve jsme obrázky na jejím webu Vlesiva.cz maximálně zvětšili, aby mohly pokrýt co nejvíc plochy prohlížeče. A jelikož jsou pro Ivu přírodní motivy jejím předním způsobem vyjádření, chtěla mít nějaký ten organický materiál zastoupený i na svém webu.

Úvodní stránka Vlesiva.cz

A tak vznikl nápad použít dva pruhy kapradin pro levou i pravou stranu webu. Jednoduchou úpravou pak vznikl zapamatovatelný, unikátní a minimalistický web, který každý hned pozná, a už při prvním pohledu se návštěvník daleko snáze ponoří do Ivina způsobu vidění světa.

Portfolio jako osobní identita

Takový první dojem je velice důležitý. Potřebujete přitáhnout právě ty lidi, kteří jsou na stejné vlně jako vy, přemýšlí o věcech podobně, a proto budu mít daleko větší tendenci u vás utratit peníze a využít vašich služeb.  A je celkem pochopitelné, že i samotná úprava webu snadno odfiltruje zájemce takříkajíc „jiné školy“, než je právě ta Ivina.

Web je připravený na e-shop, který budeme aktivovat v okamžiku dokončení Ivina nejnovějšího projektu. O snadný kontakt potenciálních i stávajících zákazníků s Ivou se pak stará jednoduchý kontaktní formulář.

Stylové kruhové náhledy galerií

Všechny funkce webu, založeném na základním designu FlowTop-01b, jsou obsažené v tarifu Pro, do nastavení webu však bylo potřeba dokoupit ještě několik tiketů. Přehled celkové ceny za první rok chodu webu si můžete prohlédnout v přiložené tabulce. Ceny za každý další rok následující pak zahrnjí pouze základní poplatek za tarif Pro (tedy 3588 Kč).

Tarif Pro

doména vlesiva.cz

Nastavení+

dodatečné práce za tikety (9 tiketů - 2 v tarifu)

nastavení levého a pravého pozadí kapradin

zavedení kontaktního formuláře

úprava designu, aby náhledy byly kruhové

zvětšení základních obrázků v galeriích


celkem

3588 Kč

300 Kč

ZDARMA

7×300 = 2100 Kč

2 tikety

1 tiket

2 tikety

4 tikety


5988 Kč

Chcete i vy svůj vlastní osobitý a originální web? Projděte si naše designy, vyzkoušejte si, který vám vyhovuje nejvíc, a pak kontaktujte naši zákaznickou podporu, která vám pomůže ušít váš nový web přesně na míru.

Pro objednání služeb ve stejném rozsahu, můžete využít předvyplněný objednávkový formulář pro tarif Pro a 7 tiketů navíc (celkem 9).