MilanSchirlo.com - poutavé fotografické portfolio

MilanSchirlo.com - poutavé fotografické portfolio

Fotograf Milan Schirlo k námi přišel s velmi jasnou a unikátní vizí. Chtěl hned na úvodní stránce nového portfolia co nejvíce vyzdvihnout své profesionální fotky a zároveň nabídnout i přehlednou orientaci skrze jeho strukturu.

Milan si vybral náš tehdy nejnovější design FullTopStep-02 s přehledem obrázků vpravo a levým panelem s menu. Měl však několik vlastních nápadů, kterými chtěl tento design vylepšit přesně sobě na míru.

Úvodní prezentace webu MilanSchirlo.com

Nejdříve si přál roztáhnout prezentaci na úvodní stránce jeho webu tak, aby zakrývala od rohu k rohu celou pravou část obrazovky. V rámci této prezentace jsme pak Milanovi ručně nastavili dobu střídání obrázků a vytvořili takzvaný „Ken Burns efekt" prolínání a posouvání měnících se obrázků v prezentaci.

Dále jsme Milanovi přesně napozicovali jeho logo v levém panelu a dle jeho přání i odsadili položku Contacts od zbylých odkazů v menu, aby se tak odlišil od jeho obrázkových galerií.

Obrázková galerie na webu MilanSchirlo.com

Nakonec jsme Milanovi založili nejen jeho vlastní mailovou adresu na jeho doméně včetně mailové schránky, tedy bez nutnosti využívat externího poskytovatele.

Výsledný web MilanSchirlo.com při otevření ihned upoutá pozornost každého návštěvníka díky jeho originální úvodní prezentaci. V minimalistickém a přehledném menu lze pak snadno navštívit každou ze čtyř galerií se sítí velkých náhledů jeho fotek, které lze rozkliknout a procházet jednu po druhé.