Lusym.com - originální web profesionální ilustrátorky

Lusym.com - originální web profesionální ilustrátorky

Lucie Mannová je originální ilustrátorka věnující se mnoha různým grafickým tématům. Proto potřebovala web, na kterém by pestré rozpětí své práce mohla prezentovat a představit potenciálním zákazníkům.

Původně se Lucka k realizaci svého webu rozhodla využít službu WordPress, tu bylo však třeba neustále aktualizovat a proplétat se mnoha jejími složitými nastaveními. Když se Lucka po dvou týdnech bez internetu ke svému webu navíc vrátila, zjistila, že i přes všechny snahy o kvalitní údržbu byly její stránky zaspamovány a napadeny virem. A tak to dál nešlo.

Lusym.com

„Chtěla jsem co nejjednodušší aktualizace, abych nemusela složitě nastavovat kategorie a vyplňovat speciální parametry - chtěla jsem web, který bude umět moje obrázky jednoduše prezentovat.“

Na JuicyFoliu mohla Lucka jednoduše obejít řadu aktualizací a složitých nastavení, a soustředit se tak na co nejefek­tivnější propagaci své práce. Na rozdíl od fotografů, kteří vyžadují mít své portfolio co nejminimalističtější, chtěla Lucka svou tvořivost naopak přenést i do designu svého webu. Na JuicyFolio si tak velmi jednoduše mohla vytvořit vlastní pozadí, hlavičku i další grafické prvky, které jejímu webu vdechly vizuálně poutavý a zároveň čistý vzhled.

Web lusym.com se ve své finální podobě skládá z rubrik v podobě složek a galerií reprezentujících jednotlivé aspekty Lucčiny práce, od klasických ilustrací až po body­painting. Vedle toho nechybí ani základní informace o Lucčině práci, dosavadní reference či její vlastní blog, který návštěvníka uvítá hned na hlavní stránce a představí mu ty nejnovější Lucčiny projekty.