Založte si s JuicyFoliem portfolio ve dvou jazycích

Založte si s JuicyFoliem portfolio ve dvou jazycích

Ruku v ruce s vylepšováním nebo teprve samotným zakládáním vašeho portfolia si možná pokládáte otázku, v jakém jazyce byste váš web chtěli mít? Zpravidla záleží na tom, jaké čtenáře a potenciální zákazníky chcete oslovit, ne vždy si ale lze vybrat jen jednu z více možností.

Než abyste proto měli stát před zbytečným dilematem či si pracně zakládat dva weby místo jednoho, můžete si s JuicyFoliem vytvořit jedno portfolio podporující dva jazyky.

O dvojjazyčné portfolio si u naší zákaznické podpory můžete požádat v rámci balíčku Nastavení+. Váš web o dvou jazycích pak bude ve výsledku vypadat tak, že v pravém horním rohu vaší administrace budete mít tlačítko, s jehož pomocí můžete mezi oběma verzemi přepínat a tím připravovat textový obsah i obrázky na obou webech zvlášť (přičemž obrázky je do galerií třeba nahrát individuálně pro obě verze).

Na webu samotném pak lze mezi oběma verzemi přepínat prostřednictvím odkazu v menu (či jinde, budete-li si přát), kde se může střídat například kolonka "česky" a "english" podle toho, na kterou verzi se chcete dostat. Na to, jak takový dvojjazyčný web i s přepínáním mezi oběma verzemi funguje, se můžete podívat na portfoliu DibProduction.cz.