Video tipy: plánování publikování, automatické ukládání a posílání galerií

Video tipy: plánování publikování, automatické ukládání a posílání galerií

Na našem blogu můžete už dnes najít hned několik článků s pomocnými videi pro lepší orientaci v našem JuicyFolio systému. A nyní jsme se rozhodli přidat zase pár tipů navíc, a to tentokrát pro lepší srozumitelnost i s naším vlastním originálním audio doprovodem.

Publikování galerií v budoucnu

Podobně jako články na blogu, i celé galerie můžete na svém portfolio vydávat v konkrétní čas a jejich zveřejnění si tak klidně i naplánovat do budoucna.

Spřízněné články a videa: Soukromé a zaheslované galerieNastavení a viditelnost stránek

Automatické ukládání v editoru

Pokud vám například při psaní blogového příspěvku selže připojení k internetu nebo po delší nečinnosti dojde k automatickému odhlášení, můžete svůj textový obsah zachránit přes historii systémového ukládání.

Spřízněné video: Vložení příspěvku do blogu

Mailové posílání odkazu do galerie

Pokud chcete například vašemu zákazníkovi poslat konkrétní galerii z vašeho portfolia e-mailem, lze toho dosáhnout snadno a rychle i přímo z JuicyFolio administrace.

Spřízněné články a videa: Soukromé a zaheslované galerie, Vytvoření nové složky a galerie

Jednorázové seřazení obrázků v galerii

Pokud je pro vás během nahrávání fotek do galerie klíčové i jejich výsledné pořadí, můžete si ho rovnou snadno nastavit, abyste pak s fotkami už nemuseli škatulkovat zpětně.

Další pomocná videa můžete najít na našem Facebooku či Vimeu, přičemž až se nám jich nakupí zase víc, opět je shrneme v dalším příspěvku pro náš blog.