Vést si blog ještě nikdy nebylo snazší

Vést si blog ještě nikdy nebylo snazší

Na JuicyFoliu existují hned dva způsoby, jak pro váš webový projekt připravit zajímavý obsah proložený poutavými obrázky. Buďto s pomocí multimediální galerie, která využívá přehlednou kombinaci právě obrázků a textových bloků, nebo skrze psaní klasických novinek, prostřednictvím nichž můžete doprovodné obrázky vkládat přímo do textu. Nyní jsme se však rozhodli to nejlepší z obou přístupů spojit do jednoho.

V rámci našich vybraných designů – konkrétně těch zaměřených na textový obsah a vyprávění, jsme vymysleli funkci, která vám umožní psát tradiční blogové příspěvky skrze jejich propojení s vybranými multimediálními galeriemi. Co přesně to znamená?

 

 

To znamená, že svůj blog si můžete vést tak jako dřív: zakládat koncepty, publikovat články s konkrétním datem nebo jednotlivé příspěvky rozčleňovat s využitím tagů. Abyste ale nemuseli vkládat vaše fotky přímo do textu, což někdy prostě nemusí vypadat přesně podle vašich představ (a někdy se tím může celý příspěvek vzhledově „rozbít“), poskládáte si svůj článek s pomocí multimediální galerie, která vám umožní vytvářet textové bloky a doprovodné obrázky zvlášť, a snadným pohybem myši si pak během několika vteřin libovolně přeskládat jejich pořadí.

Máte co říct? Chcete vyprávět příběhy, zážitky nebo zkušenosti? Založte si profesionální blog na JuicyFoliu a upoutejte vaše čtenáře nejen zajímavým obsahem, ale i přehlednou a poutavou formou.