První krůčky k realizaci vašeho nového portfolia

První krůčky k realizaci vašeho nového portfolia

Už jste se rozhodli založit si na JuicyFoliu web, ale nevíte, kde začít? Anebo naopak ještě vůbec nevíte, co si s JuicyFoliem počít? Ať už máte jasnou představu o tom, jak by váš nový projekt měl vypadat, nebo zatím jen tápete, vaše první kroky by měly směřovat k přehledu našich designů.

Když jste ještě nerozhodní

V přehledu designů JuicyFolia najdete jednotlivé základní příklady toho, jak by váš profesionální web mohl vypadat.

U každého z těchto designů si můžete zobrazit demo a pohodlně si jej proklikat. Pokud se vám pak nějaký design zalíbí, stačí zvolit Vyzkoušetve formuláři vyplnit e-mail a heslo pro správu vašeho dema, na vašem mailu vše potvrdit, počkat na zaslání odkazu do vaší administrace a pak se rovnou pustit do úprav a tvoření vašeho nového webu.

 

Založení dema je na JuicyFoliu zcela zdarma a slouží především k tomu, abyste si mohli „osahat" naši administraci a zjistit, které prvky a funkce JuicyFolia jsou pro vás užitečné a které ne. Zároveň je ono demo i tím místem, kde můžete před zaplacením služeb svůj web kompletně bez jakýchkoli omezení připravit ke spuštění.

Výběr designu

Když už jste si vybrali

Administraci našich JuicyFolio webů (ať už demo nebo plnohodnotných verzí) jsme se pro naše zákazníky snažili vytvořit co nejjednodušší a nejintui­tivnější, přesto pokud byste si s čímkoliv nevěděli rady, můžete se vždy obrátit na naši zákaznickou podporu, náš pomocný blog či přehled základních funkcíkteré vám pomohou s těmi primárními i pokročilejšími nastaveními JuicyFolia.

Tímto způsobem lze vyladit demo podle vašich představ a zaplnit ho vaším obsahem během pouhých pár minut. Pak už jen stačí si s námi domluvit vytvoření či přes­měrování vaší vlastní domény a váš web může být na světě dřív, než byste čekali.

Jak JuicyFolio funguje

Web na míru

Pokud vás však žádný z našich konkrétních designů neosloví, nezoufejte. Opět stačí kontaktovat naši zákaznickou podporu, se kterou můžete probrat, které prvky z různých designů byste rádi skloubili, či jakou i zcela jinou vizi pro svůj web máte.

Nabídka JuicyFolia totiž není omezena jen danými designy, ale můžeme vám vytvořit i zcela vlastní web na míru přesně podle vašich představ buď v rámci našeho Nastavení+, nebo rozšířených služeb designu zcela na míru.

Příklady užitečných námětů z našeho blogu