Pokročilé galerie mohou obsahovat i texty, video nebo HTML kód

Pokročilé galerie mohou obsahovat i texty, video nebo HTML kód

Galerie na JuicyFoliu nejsou určeny jen pro obrázky samotné. Navíc do nich totiž můžete přidat jak samostatný text (nejen popisky jednotlivých obrázků), tak i různá videa z YouTube či Vimea, a nabídnout tak vašim zákazníkům pestrý a originální náhled do vašich projektů.

Dobrý příklad takového pojetí galerií nabízejí sportovní a fotografičtí nadšenci z webu StoryOfTheShot.com, kteří své články kvůli důrazu na špičkové fotografie píší formou galerie, kdy jednotlivé své fotky míchají s textovými bloky a videi.

A nic v tom nebrání ani vám. Stačí si ve vaší galerii nejprve nahrát úvodní obrázek , který bude zároveň fungovat jako vstupní náhled v přehledu více článků (stačí kliknout na ikonku úpravy u konkrétního obrázku a zaškrtnout políčko Hlavní obrázek), a pak už je jen na vás, jestli budete chtít do galerie dále přidávat další obrázky, textové bloky nebo videa. Výsledek pak může vypadat třeba takhle.

Zpestřete svou galerii

Jakmile budete mít svou multimediální galerii takto připravenou, je velmi jednoduché s ní dále různě mani­pulovat a ještě ji vylaďovat. Pomocí funkce drag & drop můžete například pospřeházet pořadí jednotlivých prvků, vyměňovat již nahrané obrázky či jednotlivé prvky dočasně schovat, psát k nim popisky a tak dále. Více tipů a triků k tomu, jak spravovat svou galerii či jiné další funkce ve své administraci, najdete na webu Jak na JuicyFolio.

Na našem blogu pak můžete najít i podrobnější návody k tomu, jak v galeriích ještě více využít textové bloky a skrze ně tak svou galerii obohatit například mapou nebo diskusním panelem pro vaše návštěvníky.