Objednávkový formulář pro ulehčení vaší živnosti

Objednávkový formulář pro ulehčení vaší živnosti

Jste fotograf, ilustrátor či jiný kreativec, který si kolem sebe buduje základnu věrných zákazníků? Chcete mít přehled o tom, kdo si u vás objednává vaše zboží či má zájem zamluvit si termín focení? Tak právě s tím vám v JuicyFoliu můžeme pomoct.

 

Pokud chcete na svém webu prodávat různé originální výrobky, ilustrace nebo fotografie ve větší míře, pak je pro vás ideální využít rovnou možnosti našeho webového obchůdku. Pokud ale nabízíte produkty charakteru spíše individuálnějšího, můžete využít právě náš objednávkový formulář.

Objednávkový formulář na FrodoBaggins.cz

Kreativní produkt na míru

Jako příklad si můžeme vzít třeba web FrodoBaggins.cz, kde výtvarnice Jana Frödová nabízí pokreslené tašky a trička na míru. Spíše než aby tedy nabízela přehled jednotlivých produktů (které jsou zpravidla každý jiný), připravila si pro své zákazníky formulář, který jim umožňuje popsat vysněný potisk a zvolit si, zda si ho nechat nakreslit na tričko, nebo na plátěnou tašku.

Pohodlné zamluvení termínu

Pokud jste ale například fotograf, který chce svým zákazníkům nabídnout jednoduchou možnost zamluvení termínu na focení, i na to lze objednávkový formulář využít.

Objednávkový formulář na NěcoModrého.cz

Podívejte se třeba na svatební web fotografa Oldy Hrba NěcoModrého.cz a jeho kontaktní formulář, ve kterém svým návštěvníkům nabízí volbu typu focení (celodenní, předsvatební, …) a vyhovujícího termínu, a k tomu i možnost se rozepsat o tom, jak by si nafocení své svatby představovali. A právě díky formuláři, do kterého daný zájemce všechny tyto informace vkládá, má pak Olda jasný přehled o veškerých poptávkách na jeho práci.

Jak na to?

Objednávkový i jakýkoliv jiný formulář vám rádi zařídíme v rámci balíčku Nastavení+. Poté se na úvodní straně administrace vašeho webu objeví nové okénko Data z… (konkrétní název se odvozuje od názvu stránky, na kterou jste svůj formulář vystavili).

přehled dat z objednávek ve vaší administraci

Po kliknutí na toto okénko se vám pak zobrazí přehled jednotlivých vyplnění daného formuláře s veškerými zadanými informacemi.