Nechte si upravit rozměry fotek na vašem webu

Nechte si upravit rozměry fotek na vašem webu

V rámci webových portfolií od JuicyFolia nabízíme řadu specifických designů, každý z nichž má svou jedinečnou funkčnost, která dokáže zrealizovat tu či onu vizi pro váš dokonalý web. I tyto designy lze však různě modifikovat a přibližovat vašim konkrétním cílům a představám.

Jednou z těchto modifikací je i možnost upravit v portfoliu výšku nebo šířku vašich fotografií, které lze jak zmenšit, tak samozřejmě i roztáhnout a upoutat tak na ně ještě větší pozornost. Přitom ale samozřejmě záleží i na tom, v rámci jakého konkrétního designu by se taková úprava prováděla.

Výšku nebo šířku obrázků vašeho portfolia můžeme snadno změnit

Například naše FlowTop designy (01b, 02, 02b, 03) zobrazují svislý přehled fotografií, u kterých tak lze manipulovat s jejich šířkou. Naopak u designů FlowLeft (01, 01-b, 02b, 02c), které fotky zobrazují v horizontální řadě, by šlo zase o úpravu jejich výšky.

Pokud byste tak či onak chtěli rozměry obrázků na vašem portfolio webu změnit, kontaktujte naši zákaznickou podporu, kde vám můžeme navrhnout i zpracovat to nejlepší řešení.