Nastavení mailového odesílatele na Seznam.cz

Nastavení mailového odesílatele na Seznam.cz

Pokud byste se v rámci svého projektu nespokojili jen s doménovým košem, ale chtěli byste posílat vlastní plnohodnotné e-maily na vlastní doméně skrze Seznam.cz (např. info@mojedomena.cz), i to už je dnes možné. Samotný Seznam si pro své uživatele přitom sám připravil návod, jak si u něj e-mailovou adresu na vlastní doméně nastavit. Tento návod se pak skládá ze dvou částí:

Registrace domény k účtu

Než si totiž můžete danou doménu k mailu nastavit, je třeba potvrdit, že ji vůbec vlastníte, a propojit ji s vaším účtem na Seznamu. (po kliknutí na obrázek přejdete na samotný návod od Seznamu)

Registrace domény k účtu na Seznamu

Po ukončení tohoto kroku vám Seznam zobrazí takzvané MX záznamy, které nám pak musíte zaslat. Pokud byste si nevěděli rady, kontaktujte naši zákaznickou podporu.

Přidání emailu k vlastní doméně

Jakmile potvrdíte, že vám daná doména skutečně patří, můžete si s ní nastavit vlastní mailovou adresu, přičemž k jedné ověřené doméně lze na Seznamu připojit až deset mailových adres. Tyto adresy pak fungují jako samostatné mailové schránky, ke kterým se na Seznamu musíte přihlásit pod vámi zvoleným heslem. (po kliknutí na obrázek přejdete na samotný návod od seznamu)

Přidání emailu od Seznamu k vlastní doméně

Pokud máte ohledně nastavení mailového odesílatele na Seznam.cz jakékoliv dotazy, můžete kontaktovat naši zákaznickou podporu nebo se ozvat samotnému Seznamu, a to buďto přes jeho pomocný chat nebo skrze uživatelské fórum.