Jaký design je pro vás ten pravý?

Jaký design je pro vás ten pravý?

JuicyFolio nabízí řadu krásných a praktických designů. Ne každý z nich se ale hodí pro každý typ práce. Naše designy jsme záměrně navrhli tak, aby pokryly co možná nejširší škálu kreativní tvorby našich zákazníků, ať už se na svých webech budou chtít zaměřovat na textový obsah, nebo spíše na velké fotky mluvící samy za sebe. Jaký design se tedy hodí k jakému typu webu?

Pro literární střeva

Začněme tím, pokud se chcete na svém webu více rozepisovat. Ať už si budete vést vlastní blog, nebo si připravujete sérii tematických článků, které budou na vašem webu tím největším tahounem. Pro spíše textové weby se nejlépe hodí naše takzvané FlowTop designy. Tyto designy podporují profesionální obrázkové galerie, ze kterých si můžete například nastavit náhledy nebo slideshow pro vaši hlavní stránku.

 

Pro dobrou prostorovou orientaci je v těchto designech vizuálně jasně patrné i menu. Právě tyto designy pak podporují zejména vedení vlastního blogu nebo jiných článků, které budou na vašem webu dobře viditelné a čtivé, plus s možností doplnit je tematickými obrázky či videi. Typ designu FlowTopStep-02 aktuálně navíc podporuje i možnost přidat na váš web e-shop.

Pro literární střeva

Vizuál především

Pokud jste fotografové nebo ilustrátoři, a chcete, aby vaše práce mluvila sama za sebe bez zbytečných řečí, pak jsou tím pravým pro vás naše HD designy. Ty dávají obsah i viditelnost menu do pozadí na úkor vašich samotných fotek, které se rozprostřou přes celou obrazovku daného návštěvníka (pročež musí mít dostatečnou velikost a obrazovou kvalitu). O tom, jak přesně naše HD designy fungují a jak do nich vaše obrázky lze vkládat, si můžete přečíst v našem článku na toto téma.

Poutavý obsah s poutavými obrázky

A protože nemá cenu uvažovat jen černobíle, u některých portfolio designů jsme se snažili propojit dobrou prezentaci textového obsahu s různými experimenty s prezentací obsahu grafického.

Například u designu FullTopStep-01 jsme se nechali inspirovat vizuální aplikací Pinterest, která jednotlivé své obrázkové materiály nabízí formou nástěnky. Design Fixed-01 pak nabízí stejné možnosti jako FlowTop designy, při zmenšení okna prohlížeče se však nezmění velikost daných obrázků na webu.

Poutavý vizuál

U designů typu FlowLeft pak nabízíme možnost prohlížení obrázků horizontálním posunem stránky. To vám umožní plynulé a originální prohlížení obrázků, galerií nebo grafických návrhů, které se dohromady mohou změnit v jednu plynulou infografiku.

Mohlo by vás zajímat