Jaké typy stránek JuicyFolio nabízí?

Jaké typy stránek JuicyFolio nabízí?

Portfolio? Blog? Odkaz? Anebo obyčejnou textovou stránku? Na vašem portfoliowebu od JuicyFolia si můžete vybrat ze hned několika různých typů stránek, každá z nichž má svou vlastní speciální fuknci. Chcete si na svém webu například vytvořit další portfolio nebo nastavit obrázkovou prezentaci a založit blog? Není problém! Jak ale na to?

Založení nové stránky

Po kliknutí na záložku Web v administraci vašeho webu si můžete všimnout modré ikonky textového listu. Právě kliknutím na tuto ikonku se pak dostanete na přehled jednotlivých stránek, které pro vás JuicyFolio umí vytvořit. A co tedy tyto jednotlivé stránky dokáží?

Typy stránek JuicyFolia

Text

V základní textové stránce můžete kombinovat obrázky, texty i další prvky. Hodit se pak může například jako stránka kontaktní, stránka o vašem projektu a podobně.

Novinky

Možnost novinek představuje soupis nejnovějších příspěvků ve vašem blogu (které můžete přímo editovat v administraci pod záložkou Blog). Příkladem takové stránky pak může být například i náš vlastní blog.

Portfolio

Vytvořením stránky Portfolio si na webu založíte zcela nové obrázkové portfolio, pod které pak můžete zakládat další složky a galerie (ty se pak v administraci konkrétně spravují pod záložkou Portfolio).

Prezentace

Tato funkce se nejčastěji využívá pro potřeby úvodních stránek webů, není však omezena pouze na ně. Umožní vám totiž nastavit si prezentaci vámi vybraných obrázků, o čemž si ostatně můžete přečíst v tomto speciálním článku.

Nové galerie

Tato stránka nabízí aktualizovaný přehled nejnovějších galerií na vašem portfoliu. Počet těchto zobrazených galerií (stejně jako i médií, viz níže) vám můžeme individuálně upravit.

Nová média

Stejný princip jako u nových galerií, tato funkce ale zobrazuje nejnovější média vašeho webu, tedy obrázky, textové bloky nebo například videa.

Výběr z médií

Další velmi populární možnost zobrazení na vašem webu už existujícího obsahu, který na tuto stránku vkládá výše popsaný seznam médií, který si ale můžete sami ručně vybrat a nebude se tedy jednat o automatický výpis aktualit.

Odkaz

Funkce této stránky je jednoduchá. Sama o sobě totiž tak úplně neexistuje, ale naopak přesměrovává na vámi zvolený odkaz. To se dá využít například pro případ, kdy mimo svůj web máte i samostatný e-shop, přičemž do menu vašeho webu můžete vložit právě odkaz, který návštěvníky na daný e-shop přesměruje.

Co dát na homepage?

Podobně, jako si lze zvolit různé typy stránek vašeho webu, můžete si nastavit i konkrétní typ vaší úvodní stránky, o čemž si více můžete přečíst v tomto článku.