Jak změnit váš design?

Jak změnit váš design?

Svůj web na JuicyFoliu už jste zaplnili patřičným obsahem, či si u nás vedete portfolio už dokonce delší dobu, ale najed­nou jste zjistili, že váš stávající design vám nevyhovuje? I to lze u nás napravit.

Váš design na JuicyFoliu však nelze změnit pouhým stisknutím jediného tlačítka. Každý je totiž trochu jiný a soustředí se na trochu jiné věci. Pokud váš stávající design například podporoval středně velké náhledy obrázků a vy chcete přejít na HD design, pouhá změna designu k tomu nestačí a je třeba celý obsah vašeho webu nahrát znovu.

Změna designu na JuicyFolio

Pokud se tedy na JuicyFoliu rozhodnete pro nový design, jednoduše si u nás založíte nové demo a s ním si hrajete tak jako tenkrát poprvé. Obsah z vašeho původního webu si pak na nové demo můžete buďto přenést sami, přičemž vám nic nebrání například ve změně obsahové struktury vašeho webu, či vám můžeme provést cenový odhad přenesení obsahu, doporučit vám, jaké změny by pro tento nový design byly vhodné, a pak vám všechno zařídit.

Nový design, přesměrování odkazů a SEO

I když se však rozhodnete přenést si svůj obsah na nový web sami, v jistých krocích bychom do tohoto procesu měli stále zasáhnout a pomoci vám. Pokud si totiž na svůj nový web například přenášíte blog, my se musíme postarat o to, aby odkazy na jednotlivé příspěvky z původního webu fungovaly i na webu novém.

Samotná doména vašeho webu se nakonec pochopitelně nezmění, ale jednotlivé vnitřní odkazy by mohly; ať už jste změnili strukturu nebo jen pojmenovali stránky na webu jinak. V systému je ale každopádně možné nastavit, aby i původní adresy odkazovaly na správné nové místo. Stačí se ozvat naší podpoře a rádi vám pomůžeme.