Jak ve vaší administraci vytvořit zaheslovanou galerii

Jak ve vaší administraci vytvořit zaheslovanou galerii

Potřebujete zákazníkovi poslat galerii, kterou nechcete, aby viděl kdokoliv jiný? Nebo se o dané fotky chcete podělit jen s určitou skupinou vašich přátel? Pokud si jinými slovy chcete na vašem portfoliu založit takzvanou soukromou galerii, do které bude mít přístup jen někdo, díky JuicyFoliu je to možné.

Místo abyste ale pro takovou galerii museli složitě vymýšlet přístupové heslo, stačí si ji nechat auto­maticky vygenerovat se speciálním přístupovým kódem. Pokud tedy chcete danou skrytou galerii někomu ukázat, stačí jim zaslat právě tento odkaz s oním kódem, který navíc v nastavení dané galerie můžete i změnit, načež se starý kód zneplatní a automaticky se vygeneruje nový (místo abyste museli opět nastavovat nové heslo).

Na závěr je ještě třeba pamatovat na to, že i když nastavíte galerii jako soukromou, musí být zároveň i aktivní, a to ostatně tak jako i složka, ve které se taková galerie nachází. Pokud byste totiž někomu poslali odkaz na soukromou galerii uvnitř neaktivní složky, bylo by to trochu jako dát někomu klíče pouze k vašemu bytu, i když jsou zamčené i hlavní vchodové dveře.

 

 PS: Odkaz na galerii můžete rovnou z galerie poslat i na e-mail. Stačí v galerii kliknout na dopisní obálku u „Sdílet na.“

Sdílet soukromou galerii na mail