Jak aktivovat komentáře na vašem blogu

Jak aktivovat komentáře na vašem blogu

Pokud chcete na své blogové příspěvky instantní zpětnou vazbu, na JuicyFoliu si lze nastavit funkci pro přidávání veřejných komentářů. Tuto aplikaci nastavíte na webu disqus.com (pouze v angličtině).

Vytvoření profilu

Po kliknutí na tento odkaz zvolte v pravé části úvodní stránky Disqusu Add Disqus to Your Site - Learn More. Následně klikněte na kolonku Sign Up pro registraci (opět vpravo nahoře).  Můžete buďto zvolit vaše jméno, e-mail a heslo, nebo se registrovat skrze váš účet na Facebooku, Twitteru nebo Googlu.

Disqus

Jakmile jste zaregistrovaní a přihlášení opět na hlavní stránce Disqusu, klikněte na kolonku ozubeného kola v pravé horní části obrazovky a zvolte Add Disqus To Site. Na nové stránce pak zvolte jméno, adresu a kategorii vašeho webu a potom zvolte Finish registration.

Založení diskuze na webu

Na další stránce budete požádáni o zvolení vaší webové platformy. Klikněte hned na první možnost Universal Code. Na další stránce vám bude nabídnut HTML kód, který můžete skrze editaci HTML zdroje vložit do vašich článků v místech, kde chcete mít svou diskuzi (pokud si s tím nebudete vědět rady, rádi vám poradíme).

Komentáře na webu