Co potřebujete vědět o našich designech

Co potřebujete vědět o našich designech

Jak fungují designy na JuicyFoliu? Ke kterému webu se nejlépe hodí který design a jaké speciální vychytávky na nich můžete najít? To si stručně shrneme v našem seznamu všeho, co byste o našich designech měli vědět.

Jak začít

Pokud jste se rozhodli vyzkoušet si službu JuicyFolio, vaše první kroky by měly směřovat k samotnému přehledu designů, kde si je můžete projít, „osahat“ a zjistit, který je pro vás ten pravý, nebo které dva či více byste třeba chtěli skloubit v jeden design unikátní. Pak už jen stačí vyplnit registraci a vámi vybraný design si vyzkoušet na 14 dní zcela zdarma.

Jaký design umí co

Jednotlivé naše designy jsme se snažili ozvláštnit tak, aby pokrývaly co možná nejširší škálu možného využití našimi kreativními zákazníky. Chcete se o své práci spíše rozepsat a vést si vlastní blog, nebo potřebujete veškerou pozornost přesměrovat naopak právě na vaše fotky, aby mohly mluvit samy za sebe? Myslíme na vás všechny.

Změna je život

Dva týdny někdy nemusí být dost a tak se může stát, že si po zakoupení služeb JuicyFolia uvědomíte, že váš stávající design vám nevyhovuje. A nebo vám doteď vyhovoval, ale vy jste se nově rozhodli, že se se svým projektem chcete vydat jiným směrem. Tak jako tak, změna designu na JuicyFoliu naštěstí není žádná jaderná fyzika.

Jak strukturovat svůj web

Na podobě vašeho webu hraje klíčovou roli nejen samotný design, ale také to, jak ho použijete. Konkrétně je třeba se rozhodnout, jak chcete obsah vašeho webu strukturovat. Tedy jestli v menu zobrazovat hned samotné galerie, nebo jim nadřazené složky či celá portfolia.

Využití multimediální galerie

Pokud se ve výběru svého designu zaměříte na praktické psaní článků, určitě oceníte funkci JuicyFolia, které takové psaní značně usnadňuje. Při psaní článků totiž nemusíte nahrávat obrázky či videa přes HTML, ale můžete si váš audiovizuální článek sami namíchat s pomocí galerií, které vám na JuicyFoliu umožňují kombinovat textové bloky s obrázky, videi nebo dalšími prvky.

Slideshow na úvodní straně

Skvělou možností, jak vaše návštěvníky uvítat hned na úvodní stránce vašeho webu, je představit jim ukázku vaší práce skrze jednoduchou obrázkovou prezentaci. Jak taková prezentace - jinak také slideshow - funguje, na kterých designech ji můžete využít a jak si ji vytvořit? To si přečtěte v tomto podrobném popisu.